Ráhajtott a friss betonra és még neki állt verekedni is

A soproni nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki egy 49 éves fertőrákosi férfit, aki egy társasház udvarán bántalmazta az ott lakó 51 éves sértettet.

A rendőrségre bejelentés érkezett, amely szerint április 1-jén 14 óra 49 órakor egy soproni társasház udvarán két férfi között hangos szóváltás, majd dulakodás alakult ki. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy egy 51 éves helyi lakos a társasháznál betonozási munkálatokat végzett, amikor a 48 éves fertőrákosi férfi a friss betonra személygépkocsijával ráhajtott. A két férfi az eset miatt az udvaron összeveszett egymással, majd a gépkocsi sofőrje a betonozási munkálatokat végző férfit fellökte, aki ennek következtében súlyosan megsérült, és őt a mentők kórházba szállították. A járőrök a bántalmazót elfogták, majd a helyi rendőrkapitányságra előállították.

A Soproni Rendőrkapitányság nyomozói K. Zoltánt súlyos testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek