Csúnya vége lett az elsőbbségadás elmulasztásának

A 49 éves csapodi férfi elütötte a soproni motorost Hegykőnél csütörtökön.

A rendőrségre április 1-jén 18 óra 12 perckor bejelentés érkezett, amely szerint egy személygépkocsi és egy motorkerékpár ütközött. A 86107-es számú úton – Hegykő térségében – a 85-ös számú főútvonal irányába közlekedett gépjárművével egy 49 éves csapodi férfi. Haladása során a 85-ös számú főútvonalhoz érve az Elsőbbségadás kötelező! jelzőtábla utasítása ellenére a kereszteződésbe úgy hajtott be, hogy nem adott elsőbbséget a neki jobbról érkező 31 éves soproni motorkerékpárosnak és őt elütötte. Az ütközés következtében a motorkerékpáros az út bal oldalán lévő vízelvezető árokba csapódott. A balesetben a motorkerékpár vezetője megsérült, őt a mentők kórházba vitték.

Az autó vezetője nem adta meg az elsőbbséget a motorosnak.
police.hu

A közlekedési baleset körülményeit a Soproni Rendőrkapitányság vizsgálja.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek