Két magyar van a világ leggazdagabbjainak a listáján

Még van hová fejlődni.

Kijött a Forbes friss, dollármilliárdosokat felvonultató listája, amelyre ezúttal 2755-en fértek fel, 660-nal többen, mint egy évvel ezelőtt. Az összesített vagyonuk meghaladja a 13 ezermilliárd dollárt, holott egy éve ez még csak 8 ezermilliárdot tett ki. A listára két magyar üzletember is felfért - írja a portfolio.hu .

A lap megjegyzi azt is, hogy a világ 10 leggazdagabb emberének összesített vagyona 1,15 ezermilliárd dollárt tesz ki, szemben a tavalyi 686 milliárddal. Az európai milliárdosok pedig egy év alatt ezermilliárd dollárral lettek gazdagabbak.

Jeff Bezos, Elon Musk, Bernard Arnault, Bill Gates, Mark Zuckerberg az első öt leggazdagabb ember a bolygón. A magyarok közül Mészáros Lőrinc 1,5 milliárd dolláros vagyonával a világ 2035., Csányi Sándor OTP-vezér 1,2 milliárd dollárjával a 2378. leggazdagabb.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek