Aszfaltot szállító kamion és egy személyautó ütközött a 84-esen

A balesetben a személyautó vezetője olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

Összeütközött egy aszfaltot szállító kamion és egy személyautó a 84-es főút 36-os kilométerénél, Nemeskeresztúr térségében. A balesethez a sárvári hivatásos, a sümegi önkormányzati és a jánosházi önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a személyautót. A műszaki mentéshez egy tűzoltódarut is riasztottak, Győrből. A mentők is a helyszínen vannak - közölte a Katasztrófavédelem.

Frissítés:

A rendőrség tájékoztatása szerint a rendelkezésre álló adatok szerint 2021. október 20-án, 6 óra 40 perc körüli időben a 84-es számú főút, 36-os kilométerszelvényében egy személyautó és egy tehergépjármű ütközött. A balesetben a személyautó vezetője olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

A helyszínelés teljes útlezárás mellett zajlik, a rendőrök a közlekedőket a 73172-es útra terelik Rigácsnál, valamint Nemeskeresztúrnál.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hírek