Megszűnik az Ungár Péter által alapított azonnali.hu

Közlésük szerint gazdasági okok állnak a háttérben.

Megszűnik Ungár Péter LMP-s politikus és Gerényi Gábor közös tulajdonában lévő portálja, az Azonnali.hu - írja a Media1 .

A portál a hírrel kapcsolatban először a előválasztáson Szombathelyen induló politikust kereste, de ő nem kívánt nyilatkozni a lap megszűnését illetően.

A másik tulajdonos, Gerényi Gábor azonban a lapnak elmondta, mára eldőlt, a lap gazdasági okokra hivatkozva befejezi a működését. Elmondása szerint a cég már évek óta veszteséges volt, a kilátástalan gazdasági helyzet miatt nem tudják tovább működtetni a portált.

A lap kereste az Azonnali jelenlegi főszerkesztőjét, Kósa Andrást is a hírrel kapcsolatban, de ő azt mondta, jelenleg a szabadságát tölti, így nem nyilatkozott.

Érinthet más médiumot is

A Media1 szerint az is kérdésessé vált, hogy a Szombathelyen és Győrben működő ugytudjuk.hu tudja-e a gazdasági helyzet mellett folytatni a működését több más, kisebb helyi médiummal egyetemben. E kapcsán a lapnak Gerényi Gábor azt mondta, ő ebben az ügyben nem tud nyilatkozni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet