Videón, ahogy egy férfi lazán átveri a veszprémi szupermarket biztonsági rendszerét

Azért bukott le, mert túlságosan mohó volt.

A 47 éves zalai férfi telepakolt egy bevásárlókocsit az egyik veszprémi szupermarketben, majd a kocsit lazán kitolta a biztonsági kapu mellett. A parkolóban bepakolt az autójába, majd visszament még egy fuvarra.

Ekkor figyeltek fel rá az üzlet biztonsági őrei, a férfi gyalog akart menekülni de elkapták. A trükköt egyébként felvette az egyik biztonsági kamera.

A férfi autójában és a hátrahagyott bevásárlókocsiban összesen 200 ezer forint értékű áru volt, majd aznap este a lakóhelyén tartott házkutatás során további, ugyanazon üzletlánctól ellopott, 118 ezer forintnyi árucikket találtak.

A férfit egy korábbi lopás miatt már próbára bocsátotta a bíróság, ezért az ügyészség indítványozta a mostani ügy elbírálására illetékes Veszprémi Járásbíróságnak, hogy egyesítse az ügyeket és szüntesse meg a próbára bocsátást. Azt kérik, hogy a bíróság ítélje közérdekű munkára ítélje a férfit.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek