Épül a magasperon Fertőszentmiklós vasútállomáson

Fertőszentmiklós vasútállomásán tavaly már megújult a váróteremnek is helyet adó felvételi épület, most pedig magasperonokat építenek az állomáson. A 3. és 5. vágányhoz kapcsolódó középperon már néhány hete használható, legutóbbi ottjártunkkor az utastájékoztató rendszer telepítése zajlott. Közben viszont már javában halad a 2. vágány mellett létesülő új peron kivitelezése is, mely közvetlenül a felvételi épület előtt és annak szomszédságában kap helyet. Az 1-es és a 3-as vágány pedig az új peronok telepítése miatt csonkavágány lett.

Keszei László

Ezzel egyébként az egykori Fertővidéki Helyiérdekű Vasút összes ma is működő állomásán és megállóhelyén akadálymentes magasperon várja az utazóközönséget.

Keszei László
Keszei László
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Kapcsolódó cikkeink

Megújult a fertőszentmiklósi állomásépület

A GYSEV saját forrásból kívül-belül felújította a vasútállomás épületét Fertőszentmiklóson.

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek