Soproni Borzsongás

Tizennégy fellépő, tizenkilenc pincészet várja a bort szerető látogatókat szeptember 23-25 között Sopronban, a Deák téren.

Magyarország legősibb borvidékének 19 boros gazdájával invitálják a soproni bor útjának bejárására szeptember 23-25 között az érdeklődőket. A bort szerető látogatók megismerhetik a hagyományok ápolásának, valamint a modern borkészítés tudományának egyesüléseként megalkotott szép borokat, amiket már vagy szeretnek, vagy szeretni fognak. A kínálatot színpadi és egyéb programcsemegék is színesítik.

Ott lesznek a téren: a HofferSuli zenekarai, a HELIT és TIMELESS, Kollár-Klemencz László triója, Ripoff Raskolnikov, Teddy Harpo, Hangácsi Márton, az Ötödik évszak és a Swing à la Django. (A program itt elérhető .)

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek