Több magyar tévécsatorna is élőben közvetíti II. Erzsébet temetését

Az RTL Klub is rendkívüli műsorváltozást jelentett be hétfőre.

Fókusz-különkiadás várja a nézőket az RTL Klubon és az rtl.hu-n szeptember 19-én, hétfőn II. Erzsébet brit királynő temetése miatt – ezt az RTL Magyarország péntek este jelentette be í írja a media1.hu .

Mint írják, a hétfő délelőtt 11 órakor kezdődő különkiadásban Gál Petra és stúdióvendégei várják a csatorna nézőit a képernyők elé, valamint online az rtl.hu portálon is követni lehet az eseményeket. Az élő adásban több alkalommal is kapcsolják majd Londonból a helyszínen tartózkodó Szellő Istvánt.

Szellő István
media1

A stúdióvendégek – Görög Ibolya protokollszakértő, Németh Linda történész, Szatmári Judit Anna muzeológus, divattörténész és Bukovszky Zoltán Ákos, a brit királyi család szakértője – az események kommentálása mellett arról is beszélgetnek majd, hogy mit jelentett a briteknek és mit a világnak II. Erzsébet. A temetési szertartást követően, 14 órától a közvetítés az rtl.hu oldalán folytatódik tovább: szakértők segítségével az érdeklődők a portálon élőben követhetik majd figyelemmel a néhai uralkodó utolsó útját.

Ezen kívül rendkívüli műsorváltozásokkal reagál II. Erzsébet temetésére a TV2 Tények és a HírTV is. A FEM3 tematikus hétvégét tart.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet