Soproni ajándékot kapott a szerb elnök Novák Katalintól

Novák Katalin köztársasági elnök az Euroliga-győztes Sopron Basket különleges ajándékait vitte magával Belgrádba, amikor találkozott a szerb államfővel.
A Sopron Basket idén tavasszal nyerte meg az Euroligát, s a magyar csapatban ott játszik az a szerb Jelena Brooks is, aki korábban - többek között - Európa-bajnokságot is nyert hazája válogatottjával. Mivel a szerb elnök rajong a kosárlabdáért, nagy örömmel vette a Novák Katalin által átadott ajándékokat - írta az Origo.
A Sopron Basket által aláírt labda, az Euroliga-győztes Jelena Brooks aláírt meze volt az ajándékok között.
Sándor Palota
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek