Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Forgalomkorlátozás a Deák téren Sopronban

Forgalomkorlátozás, és ideiglenes útlezárás lesz az elkövetkezendő napokban a soproni Deák téren.
Hirdetés
Hirdetés

A kivitelező STRABAG Általános Építő Kft. értesíti a Tisztelt Lakosságot és Közlekedőket, hogy a Sopron, Deák tér páros oldalán útburkolat javítási munkák kezdődnek, melyek szakaszos útlezárásokkal valósulnak meg.

  • Az I. ütemben, 2020.06.22-23-án a Mátyás király út – Erzsébet utca közötti szakasz kerül lezárásra (50. számú ház – 36. számú ház között).
  • A II. ütemben az Erzsébet utca – Csatkai utca közötti szakasz (32. számú ház – 2. számú ház között), melynek időtartama 2020.06.24-06.30. között várható.

A STRABAG Általános Építő Kft. kéri a lakosságot, hogy fokozott óvatossággal közlekedjenek, a munkálatok miatt kihelyezett közlekedési jelzéseket vegyék figyelembe, valamint a gépjárművekkel ne akadályozzák a munkavégzést. A kivitelező és a megrendelő (soproni önkormányzat) ezúton is köszöni a lakosság megértését és türelmét.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés