Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nyitnak a soproni mozik!

Az Elit Mozi már pénteken, a Cinema július 2-án kezdi a vetítéseket.
Hirdetés
Hirdetés

Június 26-án, azaz holnap újra mozizhatunk Sopronban. A belvárosi Elit Mozi ugyanis a hosszú kényszerszünet után kinyit és ott folytatja, ahol hónapokkal ezelőtt abbahagyta. Műsoron lesz Sonic, a sündisznó, a Mancs őrjárat, az Emma, az Úriemberek, a Tőrbe ejtve és az 1917 című háborús dráma.

Az Elit Moziban a távolságot már nem kell tartani a vetítések alatt, a fertőtlenítésekről, a gyakori takarításról ugyanakkor gondoskodik az üzemeltető.

Mint megtudtuk, megepetéssel is készül az "öreg mozi": július a magyar filmek hónapja lesz, nemcsak az Elitben, hanem más hazai filmszínházakban is. A Filmalap ezzel segíti az üzemeltetőket, hogy visszacsábíthassák nézőiket a vetítővásznak elé. A részleteket érdemes figyelni a mozi honlapján.

A legnagyobb magyarországi mozihálózat is újranyit július 2-án. A Cinema City csütörtöki közleménye szerint a műsort június 26-án véglegesedik, de az biztos, hogy vetíteni fognak olyan filmeket, amik még műsoron voltak a kötelező bezárás idején, vagy előtte, illetve lesznek új premierek is.

Menni fog a magyar Seveled és a Zárójelentés, a Bad Boys 3., a Bloodshot, a Dr. Doolitle, a Sötét vizeken, és az Úriemberek, és a tervek szerint érkezik majd július végén Christopher Nolan új filmje, a Tenet, és a legújabb Disney-remake, a Mulan is. Olyan júliusi premiereket is fognak majd vetíteni, mint az Jessica Chastain főszereplésével készült Ava vagy a Hogyan legyél jó feleség? című francia film.

A közlemény szerint a jegyrendszer az egyes tranzakciók között automatikusan kihagy majd egy-egy helyet, ezért foghíjasan lehet majd ülni a termekben, a Cinema City dolgozói pedig maszkban lesznek. A mozikban folytatódik majd a közösségi terek, így az előcsarnok, a mosdók és a termek rendszeres takarítása, fertőtlenítése, és a mozik területére kézfertőtlenítőt helyeznek ki.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés