Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

"Közös zsebünk kifosztása" ellen tiltakozik a képviselő

Simon Zoltán szerint az elvonások Sopron valamennyi lakóját sújtják.
Hirdetés
Hirdetés

Simon Zoltán, a Demokratikus Koalíció soproni önkormányzati képviselője szerint megszorító, nyomort hozó költségvetés elfogadására készül az országgyűlés fideszes többsége.

"A durva elvonások nem csak a munkájukat vesztett embereket, megélhetési válságba került családokat, hanem egész közösségünket, városunk, Sopron valamennyi lakóját is sújtják. Többszáz milliós veszteség éri városunkat azzal, hogy most már nem is csak idén, és nem is csak jövőre, hanem 2024-ig elvonják az iparűzési adót, a gépjárművek adóját városunk költségvetéséből. Kevesebb pénz jut fejlesztésre, szegények támogatására, szociális segítségre. Orbán Viktor megfojtja az önkormányzatiságot, és egész egyszerűen elvonja a mi pénzünket, amelyet itt kellene városunk felvirágoztatására fordítani" - írja közleményében a képviselő, aki ezúton is tiltakozik "közös zsebünk kifosztása" ellen.

"Arra kérem az országgyűlési képviselőket, ne asszisztáljanak saját városuk, az itt élők kifosztásához, és mondjanak nemet a pusztulás, a nyomor költségvetésére. Nem lehet fontosabb az utasításhoz való hűség, mint Sopron városának biztonsága, gyarapodása, városunk mellett való kiállás. A Sopronban termelt adó, a városban termelt bevétel maradjon a városé!" - hangsúlyozza Simon Zoltán.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés