Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kedden rendkívüli közgyűlés lesz Sopronban

A koronavírus-járvány okozta kényszerszünet után újra személyesen találkoznak és nyílt ülésen döntenek a Sopront érintő kérdésekben a képviselők.
Hirdetés
Hirdetés

A koronavírus-járvány okozta kényszerszünet után újra személyesen találkoznak és nyílt ülésen döntenek a Sopront érintő kérdésekben a képviselők. Kedden 14 órakor rendkívüli közgyűlés lesz a városháza nagytermében.

Napirenden lesz a kórházi dolgozók Semmelweis-napi jutalmazásának támogatása és megharározzák az őszi ülésnapokat is. Szabó Jenő, Sopron rendőrkapitánya a tavalyi közbiztonsági helyzetről, Molnár Sándor kirendeltségvezető pedig a Soproni Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság 2019. évi tevékenységéről számol be.

Öt évre szóló gazdasági program is a testület elé kerül. A polgármester és alpolgármesterei által jegyzett dokumentum fókuszában a fejlesztéspolitika áll. "Tudatos építkezés és gazdasági fejlesztés a jó közigazgatás szükséges feltétele, hogy a helyi gazdaság és közösségi tér hosszútávon és koncepciózusan fejlődjön" - áll többek között az anyagban, ami áttekinti, mi valósult meg az elmúlt időszakban és képet ad azokról a területekről, ahol az önkormányzatnak feladata van. "Sopron Megyei Jogú Város horizontális célja, hogy erőforrásainak fenntarthatóságára építő, dinamikus, intelligens és klímatudatos várossá váljon." "Jelen gazdasági program azt célozza, hogykoncepciózus tudatosság jellemezze a város működését és a fejlődés irányait, gazdasági alapjait" - írják többek között a programban.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés