Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Vágányzár lesz Szombathely és Sopronkeresztúr felé

Jövő héten vonatpótló autóbuszok közlekednek Sopron és Lövő, valamint egyes esetekben Sopron és Sopronkeresztúr között is.
Hirdetés
Hirdetés

A GYSEV Zrt. tájékoztatja tisztelt utasait, hogy a Sopron - Szombathely vasútvonalon végzett pályakarbantartási munkák miatt július 06-tól (hétfő) július 13-ig (hétfő), Sopron – Lövő állomások között vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat, illetve Lövő – Szombathely között egyes vonatok módosított menetrend szerint közlekednek. A Sopron - Szentgotthárd viszonylatban közlekedő vonatok Szombathely - Szentgotthárd állomások között változatlan menetrenddel közlekednek!

A vágányzári hirdetmény és a módosított menetrend ide kattintva érhető el.

Keszei László

Július 07-től (kedd) július 09-ig (csütörtök) reggel 7:00-tól délután 15:30-ig pályakarbantartási munkák miatt Sopron – Sopronkeresztúr (Deutschkreutz) állomások között vonatpótló autóbuszok közlekednek. A vonatpótló autóbuszok Sopron állomás előtti térről a kijelölt vonatpótló autóbuszmegállóból indulnak és érkeznek.

A vágányzári hirdetmény ide kattintva érhető el
A vonatpótló autóbuszok menetrendje pedig ide kattintva érhető el

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés