Még az is lehet, hogy ön is Magyarország legkedveltebb munkahelyeinek egyikében dolgozik

Íme Magyarország legjobb munkahelyei.

A Magyarország legjobb munkahelyeit listázó kutatást a Munkahelyeink.hu készítette el. Az egyedi módszertani kritériumrendszert alkalmazó lista első helyére az Audi Hungaria került, dobogós lett még a Bosch Magyarország és a Penny Magyarország, az élbolyba pedig többek között a McDonald's gyorsétterem és a Magyar Telekom is bekerült – írja a kutatást szemléző Blikk.

A válaszadók több munkavállalói szempont alapján értékelték a munkahelyeket, ezek a következők: juttatási csomagok, előrelépési lehetőségek, a munka és magánélet egyensúlya, menedzsment, vállalati értékek, kultúra és eljárásrendek.

A korábbi és jelenlegi munkavállalók véleményéből kiderült, hogy Magyarországon tavaly a legkedveltebb munkahelyek az alábbiak voltak:

1. Audi Hungaria

2. Bosch Magyarország

3. PENNY

4. McDonald’s Magyarország

5. Lidl Magyarország

6. MÁV-START

7. SPAR Magyarország

8. Magyar Telekom

9. Continental Hungary

10. eMAG

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek