450 millió forintba kerül a köztévés bemondók frizurája és sminkje az idén

Naponta 1,2 millió forintunkat viszik el erre.

Összesen nettó 450 millió forintot fizet az MTVA a képernyős munkatársaknak nyújtott fodrász, sminkes és stylist szolgáltatásokért – írja az uniós közbeszerzési értesítőre hivatkozva a Magyar Hang.

A keretszerződés 12 hónapra szól, és igény szerint további 6 hónappal meghosszabbítható. Ez azt jelenti, hogy az MTVA-s munkatársak megjelenése naponta nettó 1,2 millió forintjába kerül majd az adófizetőknek.

A munkát egy több mint harminc fős szépészeti stáb végzi majd – csak fodrászból 13-ra lesz szükség a Kunigunda utcában. A pályázatot idén is a Make-Up Team nevű cég nyerte: a Kft 2016 óta viszi el sorozatban a közmédia ilyen tendereit, tavaly és idén pedig már meghívásos keretben indult és győzött a pályázaton.

A cég évről évre egyre drágábban dolgozik: míg 2016-ban 178 millió forintért vállalták a feladatot, 2021-ben már 350 milliós szerződést kötöttek a médiaszolgáltatóval (ami aztán egy módosítás során 385 millió forintra emelkedett).

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek