NAV-osok élesztettek újra egy fiatal nőt az 1-es főúton – hatalmas fa zuhant a kocsijára

A fiatal nőt az újraélesztés után eszméletlenül, de stabil állapotban szállították kórházba.

Többméteres kidőlt fa törzse csapódott egy autósra a hétfői szélviharban az 1-es főúton, akinek az életét a NAV pénzügyőrei segítettek megmenteni, adták hírül közleményükben.

A győri pénzügyőrök éppen ellenőriztek, amikor a baleset történt, és azonnal a súlyosan sérült fiatal nő segítségére siettek.

A NAV három munkatársa útlezárással biztosította a helyszínt, az egyik járőr kézzel hajtogatta ki a roncsolt autó tetejét, míg kollégája kábeleket vágott át a gyorsabb mentés érdekében.

A roncson benyúlva az egyik pénzügyőr az ájultan fekvő, vérző arcú és egyenetlenül lélegző nő fejét szakszerűen rögzítette, miközben a mentőszolgálattal telefonon tartották a kapcsolatot.

Perceken belül megérkeztek a tűzoltók és a mentők is, így közös erővel folytatták az életmentést. A fiatal nőt az újraélesztés után eszméletlenül, de stabil állapotban szállították kórházba.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]gat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek