Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tényleg nem isznak a meccseken a futballszurkolók? A kormánypárti bulvárlap cáfolja meg Gulyás Gergelyt

A miniszter szerint a meccseken nem isznak, nem is ihatnak a szurkolók, ezért engedélyezik a meccseket és tiltják továbbra is a nagyobb koncerteket.
Hirdetés
Hirdetés

Nemrég írtunk róla , hogy a járványhelyzettel indokolva a kormány valószínűleg augusztus 15. után sem engedélyezi az 500 fősnél nagyobb koncerteket, fesztiválokat.

A kormányinfón a hírt bejelentő Gulyás Gergelynek, Miniszterelnökséget vezető miniszternek feltették a kérdést, hogy ha nem lehetnek koncertek, miért engedélyezik a futballmeccseket a stadionokban. Gulyás erre azt válaszolta, hogy

a kettő között az alkoholfogyasztás a különbség, ami miatt kevéssé tartják meg a távolságot az emberek a zenés rendezvényeken.

Azt is hozzátette, hogy stadionokban tilos az alkoholfogyasztás.

Több forrásunk is megerősítette, hogy a stadionokban lehet kapni csapolt sört. Ráadásul a kormánypárti Ripost bulvárlap tavaly ezzel a címmel írt cikket:

"Hihetetlen mennyiség, ennyi sört ittak meg idén a Fradi-szurkolók"

A cikkben azt is írják, hogy "közel 120 ezer, egészen pontosan 119 308 korsó sört adtak el a Groupama Arénában, ahol a büfék mellett vannak külön csak ennek a csapolására alkalmas pultok is. A 610 forintba kerülő alkoholos ital a felnőtt szurkolók kezében szinte alapkellék a stadionban" .

Forrás: ripost.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Közélet

Hirdetés