A Digi mobilosai csütörtöktől a Vodafone hálózatát használják – ez jár némi változással

Közleményt adott ki a Digimobil a június 1-jével beálló változásokról.

A legfontosabb, hogy a szolgáltató ügyfelei csütörtöktől a Vodafone hálózatát használják. A SIM-kártyákat ehhez nem kell cserélni, ám az adatroaming bekapcsolására, egyes készülékeken pedig még manuális hálózatválasztásra is szükség lehet - írja az infostart.hu .

A szolgáltató - közlése szerint - az év végéig garantált árat biztosít, a mobil-előfizetők 4 forintos percdíjjal telefonálhatnak.

A hálózati lefedettség is javul, köszönhetően a 4iG Csoport szolgáltatói együttműködésének. A váltással a HD minőségű hanghívásokat biztosító VoLTE szolgáltatás továbbra is elérhető marad, a VoWifi (WiFi hálózatokon keresztüli) kiegészítő szolgáltatás azonban megszűnik. A változás nem érinti a roaming feltételeket.

A Digimobil-kártyákkal ellátott telefonok – típustól függően – a Vodafone 2G vagy 4G mobilhálózatára csatlakoznak fel június 1-től.

A Digi a www.digi.hu/halozatvalasztas oldalon tájékoztatja előfizetőit az átállás részleteiről, valamint segítséget nyújt a hálózat manuális beállításához. Az ügyfélszolgálat munkatársai készséggel állnak az ügyfelek rendelkezésére a 1272-es telefonszámon és személyesen is az ügyfélszolgálatokon keresztül.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek