Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Villámcsapás ért egy vitorlást a Fertőn

Az egyik szombati zivatarcella a Fertő fölött haladt el, egy lecsapó villám pedig pont egy vitorlást talált el.
Hirdetés
Hirdetés

Szombat délután a Fertő tó északi részén, Védeny térségében kellett a tűzoltóknak a tó vizére vonulni. Az átvonuló zivatarcella egyik lecsapó villáma épp az egyik vitorláshajó vitorláját találta el, ami kigyulladt. Mivel a vitorlás egy kisebb fákkal benőtt sziget közelében tartózkodott, még fontosabb volt a tüzet mielőbb megfékezni. Amikor a tűzoltók kiérkeztek, a hajó legénységét már egy másik arra járó csónakra menekítették. A tüzet a védenyi (Weiden am See), a nezsideri (Neusiedl am See) és a feketevárosi (Purbach am See) tűzoltók fékezték meg, majd a hajóroncsot a védenyi kikötőbe vontatták.

Kigyulladt vitorlás a Fertőn
Feuerwehr Weiden am See
Kigyulladt vitorlás a Fertőn
Feuerwehr Weiden am See
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés