Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hármas koccanás Sopronban, az Ady Endre úton

A nyergesvontató sofőrje beismerte, hogy figyelmetlen volt.
Hirdetés
Hirdetés

Szerencsére személyi sérüléssel nem járt az a baleset, amely hétfőn néhány perccel este 6 óra után történt Sopronban, az Ady Endre úton, az egyetemi kollégium sportpályájának közvetlen közelében. A hármas koccanásban két személyautó és egy pótkocsi nélküli nyerges vontató "vett részt".

Az első jármű, egy szürke Citroën vezetője a helyszínen elmondta: megállt a zebra előtt, hogy átengedjen egy családot. Az ő autója alig sérült. Mögötte ment egymásnak a baleset harmadik résztvevője, a nyergesvontató, valamint - a sorrendben második autó - egy arany színű Opel, amit egy tizenéves fiú vezetett.

Legjobban az Opel szenvedte meg a balesetet: elöl és hátul is összetörött. A nyergesvontató vezetője annyit mondott: ő volt a hibás, figyelmetlenül vezetett.

Legjobban az Opel "szenvedte" meg a karambolt.
Módos Anikó
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés