Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Vezetőket képeznek az egészségügynek

Szeretne Győrfi Pállal találkozni a hétvégéken? Most alkalma nyílik rá, csak tanulnia kell...
Hirdetés
Hirdetés

Augusztus 31-ig lehet jelentkezni a Soproni Egyetem Soproni Egyetem Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kar szakirányú továbbképzéseire. Jelentkezni főiskolai vagy egyetemi (BA/MA) diplomával lehet. A képzések Budapesten, egy részük pedig Sopronban is elérhetőek - közölte a kar vezetése.

A posztgraduális képzések sorában különlegességnek számít az egészségügyi képzéscsoport hét szakirányú továbbképzése, bár ezek csak Budapesten indulnak. Viszont az egészségügyi szóvivői kurzuson például Győrfi Pál, a mentők közismert kommunikációs igazgatója is önálló kurzust visz. Az egészségügyi controller képzés tavaly indult először, a többi szak viszont már évek óta fut. Amik közül választani lehet: egészségügyi controller szak, egészségügyi menedzsment szak, egészségügyi minőségbiztosítási szak, egészségügyi szóvivő és kommunikációs szak, gazdasági szakokleveles ápoló szak, gyógyszerész-közgazdász szak, orvos-közgazdász szak.

A kar üzleti képzéscsoportjában pedig executive MBA szak, humánmenedzsment, jogász-közgazdász, mérnök-közgazdász szak is indul, utóbbi kettő ráadásul nemcsak a fővárosban, hanem Sopronban is.

A tanórákat péntek délután és szombaton tartják, Budapest könnyen megközelíthető részén (Villányi úti Konferenciaközpont), kiscsoportos, gyakorlatorientált, rugalmas kurzusokkal.

Az elméleti, alapozó tárgyakat a Soproni Egyetem Közgazdaságtudományi Karának minősített oktatói, a specifikusabb tudást igénylő, gyakorlatorientált tárgyakat országosan ismert és elismert szakemberek oktatják majd.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés