Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Építési gödörbe zuhant az autó, öten súlyosan sérültek

Súlyos baleset történt hétfőn az osztrák A4-es autópályán Bruck an der Leitha közelében egy építési területen. A sofőr és fiatal utasai súlyosan megsérültek.
Hirdetés
Hirdetés

Az osztrák tűzoltóság információi szerint az autó hétfőn kora délután hajtott be a leválasztott építési sávba, ahol nekiütközött egy híd alapjához készített zsaluzat falának, majd a gödörbe zuhant - írja az ORF.at. Az alsó-ausztriai állami rendőrség szerint a gépjármű 24 éves vezetője fel tudta hívni a segélyhívót és ezzel elindította a mentési láncot. Nagyszámú munkást kellett a mentésbe bevonni. A Vöröskereszt négy sürgősségi orvost küldött többek között. A tűzoltóságnak az öt súlyos sérült közül kettőt úgy kellett kivágnia a teljesen eldeformálódott járműből. Többek között eltávolították a tetőt - azért is, hogy a mentősök jobban hozzáférhessenek a sérültekhez. A 17 és 24 év közötti járművezetőt és utasait - két férfit és három nőt - a környező kórházakba szállították.

Sérüléseik miatt a baleset áldozatait a rendőrség hétfőn még nem tudta kihallgatni, emiatt azt sem tudni, hogy került az autó az építkezés miatt elzárt területre. Az A4-es autópályára egy harmadik sávot építenek, a munka már 2019 májusa óta tart.

Az autó építési területre hajtott, majd a zsaluzás gödrébe zuhant.
ORF.at
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés