Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az idei fesztiválszezon elmarad

Hirdetés
Hirdetés

Magyarország Kormánya a jelenlegi intézkedéseken nem kíván változtatni, augusztus 15. után is fennmarad a szabályozás az 500 főnél nagyobb zenés-táncos rendezvények esetében - jelentette be Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki kormányinfón.

A kormány ugyanakkor 5,3 milliárd forint támogatást nyújt a zenész szakmának, a programot a Magyar Turisztikai Ügynökség fogja lebonyolítani. A támogatásból 800 millió forint kifejezetten a cigányzenészek megsegítésére megy majd.

Gulyás szerint a koronavírus járvány magyarországi kezelése bevált, az országban a vírussal összefüggésbe hozható esetek száma stagnál. Ahhoz, hogy ez továbbra is így maradhasson, nem lehet enyhíteni a jelenlegi szabályozásokon. A miniszterelnökséget vezető miniszter szerint kulcsfontosságú, hogy az iskolák rendes tanulmányi rendben, szeptember elején kezdhessék meg a működésüket.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés