Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Vágányzár lesz Sopron és Baumgarten között

Hirdetés
Hirdetés

A GYSEV-Raaberbahn tájékoztatja az utazóközönséget, hogy pályakarbantartási munkák miatt 2020.08.02-től 2020.08.09-ig a Sopron-Ebenfurt vasútvonalon vágányzári menetrend lesz érvényben. A vágányzár ideje alatt Sopron és Baumgarten (Sopronkertes) állomások között a vonatok nem közlekednek.

Az Ebenfurth-Wien Hbf. (Bécs főpályaudvar) felé utazó utasok a Sopron-Wiener Neustadt (Bécsújhely) útvonalon közlekedő vonatokat vehetik igénybe Loipersbach-Schattendorf (Lépesfalva-Somfalva) állomásig, Loipersbach-Schattendorf állomásról vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat Baumgarten állomásra. Baumgarten állomásról vonat közlekedik tovább Ebenfurth-Wien Hbf. felé.

A Wien Hbf.-Ebenfurth felől utazókat Baumgarten állomásról vonatpótló autóbusszal szállítják Loipersbach-Schattendorf állomásig, Loipersbach-Schattendorf állomásról a Wiener Neustadt-Sopron útvonalon közlekedő vonatokat vehetik igénybe Sopron felé.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés