Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Váratlan fordulat a plázás ügyben: a rendőrök nem találtak fegyvert

A 68 éves sopron férfi egy online rendelt csomagot akart nyitás előtt átvenni.
Hirdetés
Hirdetés

A rendőrségre 2020. augusztus 6-án 9 óra 40 perckor érkezett bejelentés az egyik soproni bevásárlóközpontból, hogy egy fegyveres férfi megfenyegette az egyik bolt alkalmazottját. A rövid időn belül helyszínre érkező rendőröknek az eladó elmondta, hogy az üzlet nyitása előtt fél órával egy férfi jelent meg a félig lehúzott rács előtt, és az online rendelt csomagját akarta elvinni. Miután az eladó elmondta, hogy még zárva vannak, ezért a küldeményt nem tudja kiadni, a férfi belépett a boltba, majd hangosan kiabált az eladó hölggyel. A veszekedés során az agresszív vevő a pólóját felhúzva egy fegyvert, vagy annak utánzatát mutatva megfenyegette az alkalmazottat. A nő továbbra sem tudta kiadni a dühöngőnek a csomagját, így végül a férfi távozott.

A soproni rendőrök néhány óra múlva beazonosították a feltételezett elkövetőt, akit a Terrorelhárítási Központ műveleti egysége elfogott, majd előállítását követően felfegyverkezve elkövetett önbíráskodás bűntette miatt a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki. A gyanúsított lakóhelyén tartott kutatás alkalmával a rendőrök nem találtak fegyvert - írja honlapján a rendőrség.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés