Péntek délután tüntetés lesz a Várban és a Belügyminisztériumnál Novák Katalin kegyelmi döntése miatt

Az eseményekre pár ezer érdeklődő jelzett vissza.

Péntek 18 órára Igazságot a gyermekeknek! – Tüntetés Novák Katalin és a pedofilsegítő kegyelme ellen címmel szervez tiltakozást a köztársasági elnök hivatalánál, a Sándor-palotánál a Momentum - írja a Telex .

Az eseményen felszólal többek közt Donáth Anna, a Momentum elnöke, Jámbor András, országgyűlési képviselő és Ésik Sándor, ügyvéd, a Diétás Magyar Múzsa alapítója is.

Az Országos Közös Akarat az aHanggal és más civil szervezetekkel együtt a Belügyminisztériumnál 16 órakor kezdi a tiltakozást TAKARODJATOK! :( Védjük meg a gyerekeket címmel, majd innen vonulnak fel a Várban kezdődő tüntetésre. Az eseményekre pár ezer érdeklődő jelzett vissza.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet