Pedofilvédő évértékelő – plakátolták tele a Várkert Bazár környékét a Momentum aktivistái Orbán évértékelője előtt

A Momentum Mozgalom aktivistái felhívták a figyelmet ma arra, hogy itt hamarosan egy pedofilvédő évértékelője lesz.

Orbán Viktor hosszú napok óta hallgat arról, hogy a bukott köztársasági elnöke kegyelmet adott egy pedofilvédőnek. Nem adott magyarázatot, bocsánatot sem kért. Szombaton évértékelőt tart, ahová a független sajtót nem engedik be. A Momentum Mozgalom aktivistái felhívták a figyelmet ma arra, hogy itt hamarosan egy pedofilvédő évértékelője lesz.

Évértékelő plakátok - Momentum
Facebook
Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek