Más világ - Készülünk, üzeni Orbán az évértékelő próbájáról, miközben az utcán tízezrek tüntetnek

Jól elvan magában.

“Készülünk” – ezzel a felirattal tett közzé fotót a Facebookon pénteken Orbán Viktor a másnapra tervezett szokásos évértékelőjének próbájáról. A miniszterelnök szombaton 15 órakor beszél majd válogatott közönségéhez a Várkert bazárban.

A miniszterelnök továbbra is hallgat a kegyelembotrány nyomán lemondókról, Novákról, Vargáról és Balogról, nem reagál az emiatt Budapesten zajló, több tízezres tüntetésre sem, mert azzal van elfoglalva, hogy a szombati, saját válogatott közönsége előtt tartandó évértékelőjét próbálja - teszi hozzá a hvg.hu .

Orbán készül az évértékelőre
Facebook
Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek