A Mindenki Magyarországa EP-listáját Márki-Zay Péter vezeti

A párt szombaton nem csak a 21 tagú EP-listát állította össze, hanem tisztújítást is tartott.

Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely polgármestere, a Mindenki Magyarországa Néppárt (MMN) elnöke vezeti a párt európai parlamenti listáját – írja a 24.hu . A második helyen a volt KDNP-s Szalma Botond alelnök, kampányfőnök áll, míg őt a Jobbik egykori politikusa, Bana Tibor követi, aki szintén a párt egyik alelnöke.

A negyedik helyen az MMN újabb alelnöke, Putz Anita következik, míg az ötödik helyre Mellár Tamás országgyűlési képviselő, a Központi Statisztikai Hivatal egykori elnöke került.

A párt szombaton nem csak a 21 tagú EP-listát állította össze, hanem tisztújítást tartott. Az MMN régi-új elnöke Márki-Zay lett, míg a már fentebb említetteken kívül alelnöki címet kapott Molnár Róbert, Kiss Balázs és Bérces Boglárka is.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek