Egy magyar férfi bemutatta, hogyan ne próbáljunk meg betörni és hogyan ne viselkedjünk, ha elkapnak

Bénázásai miatt jók az esélyei az év rablója címre.

Csütörtök délelőtt egy harmincöt éves bácsalmási férfi bemutatta, hogyan ne törjünk be, hogyan ne próbáljunk rabolni, hogyan ne meneküljünk el a tetthelyről, és végül mi a nem túl célszerű viselkedés, ha esetleg elkapnak - írja a 444.

A rendőrség közleménye szerint az eset úgy kezdődött, hogy egy asszony kiszúrta, amint egy idegen beugrik az utcájukban egy idős nő udvarára. Felhívta az épp kinn kertészkedő néni szomszédját, aki átment, és felajánlotta, hogy körülnéz a házban. A fürdőszobában találta meg, amint egy elektromos hajvágót próbált ellopni. Dulakodni kezdtek, végül a betörő el tudott szaladni.

Csakhogy a helyszínen hagyta a telefonját és az összes személyes okmányát, így őt a helyi rendőrök „még a déli harangszó előtt elfogták”. A legmeghökkentőbb az, hogy „az egyébként büntetett előéletű gyanúsított annak ellenére tagadja a bűncselekmény elkövetését, hogy nyilvánvaló bizonyítékokat hagyott a helyszínen”, ráadásul szemtanúi is voltak az esetnek.
Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek