Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Búcsúelőadás a fertőrákosi barlangszínházban

A közönség állva tapsolta meg a Valahol Európában című musical szereplőit.
Hirdetés
Hirdetés

Könnyek között búcsúzott a nézőktől a Valahol Európában kirobbanó erejű és sikerű musical soproni stábja az utolsó, péntek esti előadáson Fertőrákoson.

A produkció szereplőgárdája és a közönség egymásra találása a játszóhely történetében kiemelkedően emlékezetes és szinte példa nélküli – olvasható a Soproni Petőfi Színház honlapján.

A Valahol Európában musical az elmúlt évek egyik legnagyobb, leghangosabb sikerét aratta a soproni színház produkciójaként. Hatalmas sorozatot tudhat maga mögött a darabot színpadra állító stáb. A produkciót 2019 júliusában mutatták be a barlangszínházban. Minden előadáson "standing ovationt" ért el a népes szereplőgárda.

A fertőrákosi játszóhely történetében ez csak az Aida produkciónál fordult elő - akkor hatból hatszor állt fel a közönség ünnepelni a stábot -, a Valahol Európában gárdája pedig nyolcból nyolcszor érte el azt, hogy a nézők ilyen formában is megköszönjék a teljesítményüket. Az előadás a soproni teátrumba bekerülve szintén meghódította a közönséget.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Hirdetés