Palácsik Tímea elképesztő hajdani vallomása: a dubajozós lányok perének fővádlottja közvetítette ki először Andy Vajnának

Ezt az azóta már kétszer férjhez ment egykori modell még akkor mondta, amikor a néhai filmügyi kormánybiztos, Andy Vajna menyasszonya volt.

Elképesztő dologra derült fény a Pesti Központi Kerületi Bíróságon Vajna Tímeának köszönhetően. A 168.hu írja, hogy Kulcsár Edinát is beidézték, de nem jelent meg a tárgyaláson.

A Blikk szerint A K. Zoltán és társai, P. Szilvia és Sz. Vivien ellen kerítés vádjával folyó perben felolvasták ugyanis Palácsik Tímea vallomását, amelyet az azóta már kétszer férjhez ment egykori modell még akkor tett az ügyben, amikor a néhai filmügyi kormánybiztos, Andy Vajna menyasszonya volt.

A lap azt írja, hogy Vajna Tímea saját maga mondta el a nyomozóknak, hogy az ügy későbbi vádlottja közvetítette ki őt először a hollywoodi sztárproducer Andy Vajnának, mint hostess. Azonban a filmproducer özvegye állítja, hogy nem volt szó szexuális szolgáltatásról, nála valóban képek készítéséről volt szó, igaz erotikus aktokról.

„Zoli azt mondta nekem, Kazahsztánban van egy mongol nagybátyja, az ő születésnapjára kellett kimenni, együtt bulizni a vendégekkel, hogy emeljük a parti fényét. Nem tudtam, mennyit lehet k eresni, nem is kérdeztem, de végül ezer eurót kaptam az egy napért” – mondta a vallomásában akkor Palácsik Tímea, ám az kiderült, hogy plusz bevételt kapott azért, mert összemelegedett egy mongol pasival, akivel csókolóztak is.

Vallomásában akkor arra is kitért Palácsik, hogy K. Zoltán próbált segíteni neki abban is, hogy megtalálja az igazit, mert nem kedvelte Damu Roland színművészt, akivel akkor egy párt alkotott a modell.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek