1573-szor hívta az ügyvédet egy nő egy év alatt, zaklatással vádolják

Az anyja ügyéről akart érdeklődni.

Zaklatás miatt vádat emelt a kecskeméti ügyészség egy nővel szemben, aki egy év alatt három telefonszámról összesen 1573-szor hívta fel az anyját védő ügyvédet, és még 769 sms-t is küldött neki, derül ki az ügyészség közleményéből - írta a Telex.

A vádirat szerint az ügyvéd a nő anyját védte egy büntetőügyben, a nő pedig 2022 januárjától azért kereste rendszeresen, hogy az eljárás állásáról tájékoztassa őt. Az ügyvéd védence, a nő anyja, 2022 novemberében megtérítette a kárt, ami miatt az ügy indult, a nő ennek ellenére továbbra is hívogatta az ügyvédet.

Az ügyészség a nőt zaklatás vétségével vádolja, és pénzbüntetés kiszabását indítványozza vele szemben. Az ügyben a Kecskeméti Járásbíróság fog dönteni.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek