Nem vesz részt a köztévé vitáján Magyar Péter, ha az nem élőben, főműsoridőben lesz

De vannak más feltételei is.

Magyar Péter vasárnap bejegyzést tett közzé a televíziós vitával kapcsolatban, melyben a közmédia felkérésének hiányosságait sorolta, illetve feltételekhez kötötte a megjelenését.

Magyar szerint a meghívóból nem derül ki mikor, milyen idősávban és hol lesz a vita; élő, egyenes adásban közvetítik-e, lesznek-e nézők, és ha igen, ki hívja őket, ki lesz a moderátor; továbbá az sem, hogy milyen formátumban képzelik el a vitát, hányan lesznek pontosan, hány kérdés lesz, mennyi idő lesz egymás felvetéseire reagálni, egyáltalán reagálhat-e bárki a másik mondandójára.

A Tisza Párt listavezetője szerint nincs értelme olyan vitának, ahol egyszerre ültetik le mind a 11, listát állító pár listavezetőjét: egyrészt azért, mert ennyi emberrel nehezen tud érdemi diskurzus kialakulni, másrészt pedig azért, mert a pártok támogatottsága sem tükröződne megfelelően.

Azt pedig a minimumnak tartja, hogy a vita élőben, főműsoridőben menjen, ha nem így lesz, nem fogadja el a meghívást.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek