Orbán Ráhel 13 milliós órában és egymilliós szoknyában tűnt fel – fedezte fel Hadházy Ákos

Egy DIOR szoknyát és egy Cartier órát választott.

"13 millió forintos órát viselhetett a miniszterelnök lánya a dubai turisztikai kiállítás vacsoráján" – írta a Facebook-oldalán Hadházy Ákos.

A képviselő úgy tudja, hogy a miniszterelnök lánya egy olyan Cartiert vett fel, amelyet gyártanak gyémántberakással, illetve anélkül is.

Hadházy szombaton számolt be arról, hogy a miniszterelnök lánya egy, az órájához árban illő szoknyában jelent meg ugyanezen az eseményen. A képviselő azt írta, hogy „a szoknya is különleges darab, a DIOR Dioriveire Toile de Jouy kollekció úgynevezett fluorescent blue darabja. Egy ilyen potom 2750-3400 euró lehetett (1 060 000 – 1 315 000 forint). Legyen mindenki büszke rá, az önök pénzéből van!”

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek