A Momentum tüntetést szervez a kínai arcfelismerő rendszer és az orosz hekkertámadás miatt

"Ne legyenek kétségeink: a Fidesz bármire képes, ha a hatalom megtartásáról van szó."

Tompos Márton, a Momentum Mozgalom alelnöke Facebook-oldalán jelentette be, hogy pártja tüntetést szervez. Ezt írja:

"Az orosz hekkereknek szabad bejárásuk van a magyar külügy informatikai rendszerében, és már a személyes adatainkat is kiárusítaná a magyar kormány a keleti diktatúráknak.

Kínai rendőrök után ugyanis kínai arcfelismerő megfigyelő-kamerák is érkezhetnek Magyarországra. Ne legyenek kétségeink: a Fidesz bármire képes, ha a hatalom megtartásáról van szó.

Tiltakozzunk együtt az orosz és kínai befolyás ellen, álljunk ki a szabad és európai Magyarországért május 25-én, szombaton 18 órakor az orosz nagykövetség épületénél, majd pedig vonuljunk át a kínai nagykövetség épülete elé."

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek