Még igazán meleg sem volt, de van, ahol már 23 fokos a Balaton

A java pedig csak ezután jön.

A következő napok nagyon forrónak ígérkeznek, a hőségriadó sem kizárt, ami által csak tovább melegedhet a Balaton vize. Kiderült ugyanis, hogy már most csaknem 23°C-os a víz hőmérséklete egyes helyeken a magyar tengernél - írja a liner.hu .

Jövő héten délutánonként 30°C fölé emelkedhet a levegő hőmérséklete, amivel még kellemesebbé válhat a Balaton vize, legalábbis azok számára, akik a melegebb hőmérsékletet szeretik.

A szakértők arra számítanak, hogy 25-26°C-os lehet a Balaton vize, ami már abszolúte alkalmas a strandolásra, akár hosszabb ideig is a vízben élvezve a nyarat. Várhatóan a hét második felében hőség lesz a Balatonon, sok napsütéssel, így azok, akik erre az időpontra foglaltak szállást, tökéletes időjárást foghatnak ki.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek