Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Segítséget kér a Soproni Madármentők Alapítvány

Elfogytak a tartalékaik, félő, hogy nemet kell mondaniuk a megkeresésekre.
Hirdetés
Hirdetés

A soproni Bodnár Ágotáról és állatmentő tevékenységéről néhány héttel ezelőtt már írtunk az enyugat.hu-n. A fiatal lánynak akkor az volt az álma, hogy létrehozzon egy alapítványt, amelynek segítségével barátai, ismerősei és facebook-oldalának követői anyagilag támogatni tudják mindazt, ami neki, szerelmének és barátnőjének több mint hobbi, a mentett állatoknak pedig maga az élet.

Azóta létrejött az alapítvány, Ágotáék pedig továbbra is lelkesen dolgoznak: amikor hívják őket, mennek, mentik és gyógyítják a madarakat, sünöket, denevéreket. Mostanra azonban elfogytak a tartalékaik, magánemberként, önköltségből nem tudnak tovább segíteni a bajbajutott állatokon.

- Sajnos a vésztartalékainkhoz is hozzá kellett nyúlnunk, hogy a betegeink költségeit fizetni tudjuk. Szeretnénk ezért mindazok segítségét kérni, akiknek hozzánk hasonlóan fontosak az állatok. Elérkezett az az időszak, amikor fiókák és cumis állataink nincsenek, viszont annál több sérült, állatorvosi kezelésre szoruló védenc érkezik hozzánk – meséli Bodnár Ágota. - Mivel a Soproni Madármentők Alapítvány nem régóta létezik, és eddig magánemberként önköltségből mentettünk, nincs sok félre rakott tartalékunk.

Mióta megalakult az Alapítvány, egyre többen keresnek meg bajbajutott állatokkal, viszont a pénzbeli adomány annál kevesebb. A frissen megalakult bankszámlánk pedig szinte üres. A tárgybeli adományoknak nagyon örülünk, viszont azokból nem tudjuk a kezeléseket és gyógyszereket finanszírozni. Arra kérjük az állatbarátokat, segítsenek egy csoki árával! Ne nekünk, hanem nekik, azoknak, akiket megmentünk. Segítsenek, hogy segíthessünk!

A nyuszi is anyagi támogatásra szorul.
Enyugat.hu

Az alapítvány elnöke azt is elmondta: attól félnek, ha a jelenlegi – anyagi - helyzet nem változik, egyszer csak nemet kell mondaniuk a megkeresésekre, mert nem tudják finanszírozni az állat kezelését. Mindemellett helyszűkében vannak: további beállókat, röpdéket és teleltetőket kellene felhúzniuk, illetve a már meglévő röpdéket téliesíteni, befóliázni. Nagyon nagy szükségük van a támogatásokra!

A Soproni Madármentők Alapítvány számlaszáma: 11737083-24683238 (OTP bank)

Adószámuk: 19251510-1-08

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Hirdetés