Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Két férfi halt meg koronavírus-fertőzésben a kismartoni kórházban

Legutóbb május elején halt meg koronavírusos beteg Burgenlandban.
Hirdetés
Hirdetés

Burgenland állam koronavírus-koordinációs munkatársai két halálesetről számoltak be a koronavírus kapcsán kedden. Mindkét férfi korábbi betegségekben szenvedett. Egyikük 77, a másik 65 éves volt és a kismartoni Barmherzigen Brüder kórházában haltak meg. Intenzív ellátásban részesültek a kórház azon területén, amelyet a Covid 19 betegek elszigetelt kezelésére hoztak létre. A burgenlandi halálozások száma velük tizenegyről 13-ra emelkedett. Legutóbb május elején halt meg koronavírusos beteg Burgenlandban.

A fertőzések száma továbbra is növekszik - írja az ORF.at. Burgenlandban 30 új koronavírus-fertőzést regisztráltak kedden.

Tizenhat Covid 19 beteget kezelnek a burgenlandi kórházakban, közülük négyet intenzív osztályon. A koordinációs munkatársak szerint 886-an vannak karanténban. Burgenlandban eddig összesen 1124 megerősített koronavírus-esetet és 824 gyógyult embert jelentettek.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés