Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Elaludhatott a sofőr, azért csapódott fának a tegnapi balesetben

A Sopronkövesd felől Lövő irányába közlekedő autóban ketten ültek, mindketten megsérültek.
Hirdetés
Hirdetés

A 84-es számú főúton, Sopronkövesd felől Lövő irányába közlekedett egy gépkocsi vezetője október 14-én 17 óra 25 perckor. Haladása során egy enyhén jobbra ívelő kanyarban – feltehetően elaludt vezetés közben – ezért letért a vízelvezető árokba, kitört egy optikai terelőoszlopot, majd egy fának csapódott. A jármű vezetője és utasa is megsérültek, őket a mentők kórházba vitték.

A baleset körülményeit a Soproni Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét arra, hogy amennyiben vezetés közben fáradtnak érzik magukat, inkább álljanak meg néhány percre, sétáljanak egyet a friss levegőn, igyanak meg egy frissítőt, és csak ezt követően induljanak tovább!

A tűzoltóknak kellett kiszabadítaniuk a roncsban ülőket.
police.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés