Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Egy soproni kismama segítséget kér

Elvesztette a leleteit tartalmazó mappáját a kórházban vagy a Csengery utcai benzinkút környékén.
Hirdetés
Hirdetés

A hétköznapok „emberi” történetei mindig érdekesek számunkra, ha pedig segíteni tudunk, azt minden esetben örömmel tesszük. Ezúttal egy 9. hónapban járó kismama, Góg Loretta Benita fordult hozzánk, hogy segítséget kérjen elveszett mappája ügyében.

Csütörtökön reggel a Soproni Erzsébet Kórházban volt felülvizsgálaton, utána visszament a volt munkahelyére, ám a világoszöld mappáját, melyben a vizsgálati eredményeit gyűjtötte össze, azóta sehol sem találja. Végigjárták a helyeket, ahol a kismama a mai nap (október 15.) során megfordult, de ez idáig senki sem tudott érdemi információval szolgálni…

- Nagyon fontos lenne megtalálnom ezt a mappát, mert minden olyan leletem, amely a szüléshez nélkülözhetetlen, benne van – meséli a kétségbeesett Lotti. – Többek között az apasági nyilatkozat, az NST-vizsgálatok eredményei, a várandós-gondozási kiskönyv.
Egy ilyen mappát keres a kismama.
Enyugat.hu

Ma reggel fél 9-kor leparkoltam a volt munkahelyemen, a Csengery úti benzinkútnál, elkértem a főnökasszonytól az átjáró kulcsát, majd bementem a kórház új épületébe, a szülészet-nőgyógyászatra. 9 órára volt időpontom NST-vizsgálatra, amivel 10-re végeztem. Ott még biztosan megvolt a menta színű mappa.

Ezután egy másik szakrendelésre kellett mennem, majd a laborba, a 2. épületbe. Arra emlékszem, hogy ott még a kezemben volt - a leleteimet és más fontos dokumentumot tartalmazó - dosszié. A vizsgálatok után ugyancsak az átjárón a benzinkúthoz mentem, és ott vettem észre, hogy hűlt helye van.

Azonnal visszafordultam, és kerestem a kórházban: az összes helyen, ahol előtte voltam, érdeklődtem a portán, nem adta-e le valaki, végigmentem az útvonalon, de nem jártam sikerrel. Senki nem tudott róla semmit.

Azért lenne fontos, hogy előkerüljön, mert ugyan – a tervek szerint – három hét múlva születik meg a kisbabánk, de az orvosom azt mondta, korábban is érkezhet. Jó lenne, ha csak a szülés miatt kellene izgulnom, a papírok miatt nem...

Góg Loretta Benita kéri az enyugat.hu olvasóit, ha közülük valaki megtalálta vagy információja van a világoszöld mappáról, értesítse őt a 06702866111-es telefonszámon vagy a facebook-on! A baba és a saját nevében is hálásan köszöni.

(Nyitóképünk illusztráció.)
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Hirdetés