Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A határ túloldalán razziázik a rendőrség

Nagyszabású közlekedési akciót tart pénteken az osztrák rendőrség Burgenland útjain.
Hirdetés
Hirdetés

Az állami közlekedési osztály, valamint az összes kerületi rendőrparancsnokság és a kismartoni (Eisenstadt) városi rendőrség tart közös akciót. A hangsúlyt a járművezetők alkohollal és addiktív szerekkel való visszaélésére, a sebesség- és távolságszabályozásra, valamint a kihangosító nélküli telefonhívásokra helyezik, tehát ezt nézik leginkább. A cél a közlekedés biztonságának növelése írja a Kurier .

A hasonló közlekedési akciók folyamatosak Ausztriában is, hasonlóan a magyar rendőrség szervezett kampányaihoz. Néhányat előzetesen bejelentenek, ezzel is az úthasználók tudatosságát, illetve a biztonságot szeretnék növelni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés