Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Egy héttel elhalasztják a hétvégére tervezett útfelújítást

Az S4 és S31 nagymartoni (Mattersburg) kijáratainak nemrégiben bejelentett lezárása a rossz időjárás miatt a következő hétvégére, október 23-25-re tolódik.
Hirdetés
Hirdetés

Nem ezen a hétvégén, hanem a következőn dolgoznak pénteken 19 órától vasárnap este nyolc óráig az S31-es autóút aszfaltozásán Ausztriában. A munka miatt lezárás lesz az S4-es autópályán, a nagymartoni (Mattersburg) kijárata nem vehető majd igénybe.

A teherautókat a vulkapordányi (Wulkaprodersdorf) és a B50 kereszteződés felé terelik. Az autók kitérője az S4-es autópályáról a Sigleß vagy a Forchtenstein csomóponton keresztül lehetséges.

Az S31-es úton Weppersdorfból érkező sofőrök használhatják a fraknói (Forchtenstein), az E31-esen Kismarton (Eisenstadt) felől érkezők pedig a vulkapordányi, a siklósdi (Sigleß) és a fraknói (Forchtenstein) lehajtókat vehetik igénybe.

Az osztrák állami autópálya-üzemeltető cég, az Asfinag csütörtökön jelentette be, hogy a rossz időjárás miatt egy hetet csúszik a kivitelezés - írja a Kurier .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés