Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ma van a szegénység világnapja

A soproni Baptista Ponton jut étel és ruha a rászorulóknak.
Hirdetés
Hirdetés

Nyolcvan nagycsaládnak és körülbelül kétszáz gyermeknek osztanak ajándékcsomagot október 17-én, szombaton, a szegénység világnapján a fővárosban a Baptista Szeretetszolgálat tagjai - adta hírül az index.hu. A rászorulóknak készített csomagokban különféle finomságok lesznek: többek között üdítőitalok, édességek és játékok.

Az ajándékcsomagok mellett a gyermekeket és szüleiket vendégül látják egy szelet pizzára és forró teára is. A Baptista Szeretetszolgálat programszervezője, Baricz Dezső szerint fontos, hogy tevékenységükkel felhívják a figyelmet arra, hogy milyen nagyszerű dolog jótékonykodni, másokon segíteni és így szép élményeket átadni.

Információnk szerint Sopronban a mai napon nem lesz a szegénység világnapjához kapcsolódó esemény. Gál Márta, a soproni Baptista Pont vezetője ugyanakkor kérdésünkre elmondta: ő a hét öt napján, nyitvatartási időben, a Várkerület 43-ban, ételt ad az éhezőknek és ruhákkal is ellátja azokat, akiknek szükségük van rá.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés