Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Előkerült egy mappa, de nem az, amit keresünk!

A becsületes megtaláló a soproni kórház közelében egy másik kismama leleteire bukkant.
Hirdetés
Hirdetés

Pénteken írtunk arról, hogy Góg Loretta Benita segítséget kér az enyugat.hu olvasóitól elveszett mappája ügyében.

A 9. hónapban járó kismama aznap felülvizsgálaton járt a Soproni Erzsébet Kórházban, majd a Győri úton lévő benzinkútnál vette észre, hogy a - leleteit, az apasági nyilatkozatot, az NST-vizsgálat eredményeit és a várandóssági kiskönyvét tartalmazó – dosszié nincs meg.

Loretta akkor azt mondta: azért lenne fontos, hogy előkerüljön, mert ugyan – a tervek szerint – három hét múlva születik meg a kisbaba, de az orvosa azt mondta, korábban is érkezhet.

A kismama arra kérte az enyugat.hu olvasóit, ha közülük valaki megtalálta vagy információja van a világoszöld mappáról, értesítse őt a 06702866111-es telefonszámon vagy a facebook-on!

Miután a cikk napvilágot látott, sokan próbáltak meg segíteni. Közülük egy férfi azt írta az enyugat.hu facebook-oldalára: látta, hogy egy rövidnadrágos fiatalember megtalálta a mappát. Az is kiderült: a becsületes megtaláló a kórház utcájába, a péksüteményeket árusító boltban dolgozik.

Loretta és mi is bíztunk abban, hogy minden megoldódik: meglesz a dosszié, a leletek, a várandóssági kiskönyv és mindazok a papírok, amelyek a szüléshez nélkülözhetetlenek.

A soproni kismama elment a pékségbe, beszélt a becsületes megtalálóval, s a helyszínen derült ki, hogy nem az ő világoszöld mappája került elő. A fiatalember ugyanis egy fekete dossziét talált, s - nem fogják elhinni! – azt egy másik kismama veszítette el…

Ő már visszakapta, ami az övé, Góg Loretta Benita azonban továbbra is kétségbeesve keresi a leleteit. Kérjük, aki tud, segítsen neki!

(Nyitóképünk illusztráció.)
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Hirdetés