Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kurucdombi keserűség

Miért van az, hogy a közöset nem tudjuk becsülni? A kurucdombi játszótér léckerítése kitörve, a buszmegálló messziről bűzlik.
Hirdetés
Hirdetés

Persze nem egyedi jelenség és nem is a Kurucdombra jellemző, de olvasónk most onnan küldött fotót és kérdéseket. Utóbbiak lényege a miért? Miért kell tönkretenni a közöst, amit valaki - jelen esetben az önkormányzat - megépített. Ráadásul azért, hogy az ott élőknek élhetőbb legyen a környék.

A kurucdombi játszótér például újkorában még távolabbi városrészeből is ide vonzotta a kisgyerekes szülőket. Azóta rengeteg új játszóhely épült, de a közelben lakók most is ide hozzák a kicsiket. Akik könnyedén megszökhetnek, vagy szerezhetnek szálkákat a tenyerükbe a kitört léceknél. Tuti, hogy nem az óvodások mentek neki a kerítésnek...!

A játszótér kerítése kitörtve, a lécek balesetveszélyesek.
Olvasó

A fotón nem látszik, de olvasónk elég jól körülírta a buszmegálló állapotát. Szinte meg sem lehet közelíteni olyan szagok jönnek az összefirkált, nyilvános WC-ként funkcionáló mélyből. Aki buszra vár, inkább ázik az esőben...

És ez nem a kurucdombiak szégyene, hanem azoké, akiknek semmit sem jelent a közösség.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés