Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Új nyomvonalon a Balfi út

Hirdetés
Hirdetés

A NIF Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházásában épülő M85 gyorsforgalmi út kivitelezője, a DS Konzorcium tájékoztatja a Balfi úton közlekedőket, hogy holnap (2020.12.01.) 16 órától az út forgalmát rátereli az M85 fölött áthaladó új nyomvonalra. Mivel a Balfi csomópontban még folynak munkálatok, egyelőre marad a félpályás korlátozás és a lámpás forgalomirányítás, de már a két új körforgalmon és az új hídon keresztül lehet majd közlekedni. Kérjük, hogy a munkaterületen továbbra is fokozott figyelemmel haladjanak. A forgalomterelést követően a Konzorcium megkezdi a régi Balfi út elbontását és az M85 összekötését.

DS Konzorcium
DS Konzorcium
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés