Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezért van sor a határon: százezer ellenőrzés egy nap alatt

Egyre nehezebb az ingázóknak.
Hirdetés
Hirdetés

Körülbelül 770 ezer ellenőrzést hajtottak végre Ausztria határain 2020. december 19. óta. "Csak tegnap a rendőrök mintegy 100 ezer határellenőrzést hajtottak végre" - mondta Karl Nehammer osztrák belügyminiszter az ORF -nek.

A határellenőrzések során 10 ezer belépési elutasítást adtak ki, főleg harmadik országbeli állampolgárok számára, és körülbelül 55 ezer embert küldtek házi karanténba.

Ezen kívül mintegy 24 ezer esetben ellenőrizték az otthoni karantént. 2020. november 17. óta 11.359 jelentést nyújtottak be az CoV követelményeinek megsértéséről, és mintegy 3800 szervi büntetést adtak ki.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés